>

Van Kalsbeek wederom Vakman van het jaar 2012?

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat Schildersbedrijf van Kalsbeek voor het derde jaar op rij genomineerd is voor de titel Beste vakman van het jaar!

In 2010 en 2011 hebben wij de titel reeds in de wacht gesleept en we kijken dus ook met veel spanning uit naar de verkiezing op 25 oktober in Utrecht waar de Beste vakman wordt gekozen.

Wilt u meer weten van Schildersbedrijf van Kalsbeek? Kijk dan ook eens op Facebook

In 2011 Van Kalsbeek opnieuw schildersbedrijf van het jaar!

Schildersbedrijf van het jaar 2011

Van Kalsbeek schildersbedrijf heeft wederom de titel Beste vakman van het jaar van heel Nederland . Afgelopen jaar waren wij ook al benoemd tot de beste vakman van het jaar van de schilders, en dit jaar waren wij weer genomineerd.

November 2011 week was de uitreiking in Utrecht bij het hoofdkantoor van de Mercedes en wederom pakte van Kalsbeek Schildersbedrijf uit Kolham de titel Vakman van het jaar 2011.

Rudi van Kalsbeek: ‘ Ik ben hier dus super trots op, want dat je het eerste jaar wint ok, maar twee jaar achter elkaar: dat is toch wel heel tof.’ ‘Deze titel is enorm belangrijk en zegt genoeg over ons bedrijf, namelijk dat we voor de kwaliteit gaan, en zorgen dat je steeds nieuwe ideeën moet hebben. Je moet klanten goed adviseren, mooie kleur combinatie’s toepassen en speciale technieken aanbrengen.

Dus dit is voor een bedrijf uit het noorden van het land uit onze eigen Groningen dus weer een enorme opsteker’.

Van Kalsbeek Schilderbedrijf  beste Schildersbedrijf van 2010

HOOGEZAND: - Schildersbedrijf van Kalsbeek, gevestigd op bedrijvenpark Rengers,
is donderdagavond 25 november jl in Utrecht benoemd tot Vakman van het jaar 2010.
Van Kalsbeek is hiermee de beste vakman in Nederland in de categorie schilders- en stucadoorsbedrijven.


rudy

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is trots met dit bedrijf op het bedrijvenpark Rengers. Wethouder Frans Luyckx bracht daarom maandag een felicitatiebezoek. De verkiezing van de Vakman van het Jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief dat vakmannen in de categorieën ‘’Hoveniers”, “Aan – en nieuwbouw”, “Stuc- en schilderwerk”, “Installatiewerk” en “Timmerwerk in het zonnetje zet. De verkiezing onderstreept de grote waardering voor goede vaklui.

Iedereen kan een vakman of klusbedrijf nomineren. Een deskundige jury onder leiding van Pascal Joore van Werkspot.nl kiest de winnaar per categorie en de Vakman van het Jaar. Referenties geven uiteindelijk de doorslag bij het toekennen van de titel.
Rudi van Kalsbeek is afgelopen jaar tweede geworden van deze verkiezing, waarvoor zich tien 2000 vakmensen hadden ingeschreven. ‘’Als je daar tweede van bent is dat toch al een hele prestatie’’, aldus Rudi van Kalsbeek.

Dit jaar waren er nog meer bedrijven die zich hadden ingeschreven, ongeveer 2400, uit heel Nederland. Van Kalsbeek:’’ Ik was weer super trots dat ik weer geselecteerd was bij de laatste vijf van Nederland en het was weer erg spannend donderdag. Daarvoor was ik uitgenodigd om naar Utrecht te komen bij het hoofdkantoor van de Mercedes Benz dealer. Ik ben ook met deze prijs zo blij en hier raak je nog meer gemotiveerd van.

Eenmaal in Utrecht aangekomen stond er voor ons een groot buffet klaar met daarna een prachtig feest met Wolter Kroes en tussendoor werd de verkiezing Vakman van het Jaar van elke categorie bekend gemaakt. Om negen uur ’s avonds werd de categorie schilders en stucadoors bekend gemaakt. En Schildersbedrijf van Kalsbeek werd nummer één van Nederland. ” Het is gewoon een prachtige onderscheiding en bekroning op je werk” , aldus de trotse Rudi van Kalsbeek.

Hij is al vanaf zijn vijftiende jaar werkzaam als schilder en is nu ruim 21 jaar ondernemer en heeft een hoop geleerd en hoopt dan ook dat vakmensen altijd zullen blijven bestaan. Hij doet het werk met een team waar hij zeer trots op is.
We hebben een prachtige zaak aan de Albert Plesmanlaan 1H in Kolham, waar we ook steeds bezig zijn onze schilderskunsten te laten zien. Waar is deze eerste plaats op gebaseerd; netheid, kwaliteit en motivatie.

NIEUW: bekijk hier ons promotie filmpje . Zo kunt u nog duidelijker zien wat wij zoal doen binnen ons bedrijf!

Mocht u vragen hebben of bepaalde zaken missen, dan horen wij het graag. U kunt hiervoor contact opnemen via
bedrijf@vankalsbeek of bellen met 06-55804695 of
0598 - 351 025.

foto
foto

 

Volg Schildersbedrijf van Kalsbeek op twitter Volg Schildersbedrijf van Kalsbeek op facebook

Albert Plesmanlaan 1 H te Kolham  |  Postbus 127 - 9600 AC Hoogezand  |  T 0598-351025  |  M 06-55804695  |  E bedrijf@vankalsbeek  |  workatweb.nl